Véleményetek szerint mi az az összeg, amiért érdemes külföldre menni?
Én anno 2500 eur nettoért mentem ki Ausztriába, a mostani fizetésemhez képest ez k*va kevés, viszont valahol el kellett kezdeni.
A gond az, hogy az igazán jó nyugati helyekre magyar tapasztalattal, szakmai háttérrel nem lehet bekerülni, fel kell építened magad, referenciákat szerezni, és ehhez olykor el kell fogadni kevésbé jól fizető állásokat is.
Megkérnék mindenkit hogy a kérdésre válaszoljon. 5 válaszból jelenleg egy se a kérdésemre irányult.
Nem az a kérdés hogy ki mennyiért menne ki, hanem hogy mi az a minimum amiért szerintetek érdemes átlépni a határt.
Tegyük fel van János. János havonta 275000Ft bruttót keres, ami nagyjából a magyar átlag. Szerintetek Jánosnak mi lenne az a minimum fizetés amiért érdemes elhagynia az országot?
Leszarom, Jánosnak mi éri meg. Nem János vagyok, hanem Béla. Nekem nem érné meg lakhatás+1500ért kimenni, mert itthon keresek 1500 eurót. Nekem akkor érné meg, ha jóval többet keresnék mint itthon. Mondjuk 5e eurót.
Nem tehetek róla, hogy a te dimenziódban ez az összeg értelmezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!