Mennyit keres egy frissen végzett kezdő szakács?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 23:26
11/16 anonim válasza:
Másrészt ha ennyit "dolgozol" és ilyen meg olyan nagy üzletember vagy, akkor hogy van időd ennyit lógni a gyiken? 🤔
12/16 anonim válasza:
Lol éttermek szinte be vannak zárva... 😂
A vendéglátás haldoklik és amúgy csak szólok az üzletvezető mèg mindig kevesebb munkát végez mint egy tényleges Szakács
És azt írtam hogy dolgoztam de a koronavirus a szuleidnek is biztos keményen betett ja nem mert full kamu amit írsz!
13/16 anonim válasza:
Amugy meg egy full retardált vagy ebből is latszik hogy semmi közöd sincs a vendéglátáshoz!
300 tudod hogy 500 ezer Te majom? 😅😂 úgy hogy te mint tulaj meg kell fizetned a járulékokat és az adókat is így jön ki az 500ezer 😅😂 mert az a brutto a Szakács meg nettot kap kézhez… ja nem ennyit egy frissen végzett Szakács sem kap!
14/16 anonim válasza:
De igazad van nem pazarlom itt az időmet egy senkire van jobb dolgom is! 😅😂🧐
16/16 anonim válasza:
400 ezer nettó alatt nem megyek sehova, kezdő vagyok. Ja és 400 ezer nettó napi 8 órával szombat és vasárnap nélkül, és ha a 8 óra letelt leteszem a fakanalat, a túlóra dupla órabér. Még csak kettő konyhával beszéltem, az egyiknek majd leesett az álla, mondtam neki sok szerencsét majd biztos talál valakit akit kihasználhat. A másik hebegett habogott, hogy megbeszéljük, de mondtam hogy ez nem egyenes beszéd, én világos voltam, ezt is várom el, különben mindenki megy a saját dolgára. Na ja, nem ehhez vannak szokva :D Nem tartom értéktelennek magamat és a szakmámat, hanem becsülöm, és becsülendőnek tartom. Oké ha nem lenne spórolt pénzem lehet hogy kevesebbért is eladnám magam, nagy úr az éhség, és a számlák. Viszont akkor is ezerrel keresnék egy helyet ami megtud becsületesen fizetni, nyílván nem pancserekhez megyek, ha már nincs sajátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!