Mennyit keres egy frissen végzett kezdő szakács?
Kedves 4.valaszolo
A szüleim éttermet vezetnek és pontosan úgy történik ahogy azt a 3. írta.
Kedves 5-ős válaszoló üzletvezető vagyok... valamint nagyon sok helyen voltam… egy átlagos étteremben nem kapnak többet 220-nál! nettó 300-at meg jó vicc… ritka az olyan hely meg drága étterem is…
A te szüleid valószínűleg nem vezetnek éttermet vagy pedig nem vagy te tisztában a valós dolgokkal…
Ez még mindig Magyarország nem Ausztria… a jó helyeken ugyan meg vannak fizetve az emberek de egy átlagos étteremben ne várjunk csodákat ahol max 5 milliós nettó bevétel van és az màr nagyon jól megy…
Jaj de okosnak hiszed magad..🤦♀️
Képzeld el éttermet vezetnek kiszallitassal együtt igen, Magyarországon. Középkategorias étterem és dolgoztam is náluk többször is, minden egyes nap az etterem a téma szerintem nagyon is jól belelatok és tudom mi hogyan működik.. Okoska.😚
mit csinálsz mosogatsz hülye gyerek?
igen én okoska vagyok ebben dolgozok tisztában vagyok az árakkal nyominger
középkategoriás étterem... oké ott főleg nem kap fél milliós fizetést a szakács! pláne nem frissen végzett!
te csak egy hazug vagy...!
És még én vagyok a hülye gyerek..😂
300.000ft mióta fél millió egyébként?
Nem mosogatok, az inkább neked állna jól.😉 Bár igaz, ilyen mentalitással mosogatónak se lennél jó.🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!