Hihetetlen lenne, ha azt mondom kevesebbet keresek most mint 2016ban kerestem ugyanazon munkahelyen ugyanazzal a munkával?
Ezek nyers számok. 2016ban 250 volt a bruttóm. Most 190. Ugyanott dolgozom és ugyanazt. 2016 év végén levettek részállásra és levették a bért is 190-re. Ez eddig „oké“ mert kevesebb meló kevesebb bér.
Na de aztán visszavettek főállásra 8 órába de a bér maradt a 190.
Így most 2020ban keresek 190-et, miközben 2016ban ugyanitt ugyanezzel 250-et kerestem.
Van ebben valami hihetetlen? Mert senki se hiszi el.
"szocmunkás-könyvtár-ruhatár-büfé szakon."
vmi hasonló. mégis ez a diploma teszi lehetővé hogy irodai környezetben lehetek. ez se lenne, utcát söpörnék. így azért mégis légkondis iroda. Azért nem mindegy.
Én is büfé szakot végeztem, és szintén irodában ülök, csak négyszerannyit keresek, mint te.
Volt már dolgom ilyen tetű munkaadóval, mint a tied. Felálltam, és eljöttem, egy hét múlva már máshol kezdtem, több pénzért. Az, hogy téged csak gyárba vennének fel, az téged minősít.
Megint a szokásos troll…
Ha ennyire okos vagy, miért hagyod magad? Miért csinálod ezt 4 éve? És miért most álltál neki sírni? Miért nem jelentetted fel egyből?
Azért meg a szokásos kamu sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!