Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit fizet egy nagyobb...

Mennyit fizet egy nagyobb nézetségű videó youtube on?

Figyelt kérdés

Érdemes elkezdeni kontentet gyártani egy új fiókra?

Mennyit fizet egy olyan videó amit teljes egészében én gyártottam, (pl egy videóklip aminek mondjuk van 2milliós nézetsége?

Vagy legyen bármilyen akár baromság is amit felkap a nép és többszázezres nézetsége van?

Most főképp számokra lennék kiváncsi hogy mégis milyen összegeket keres egy olyan ember aki ezzel foglalkozik?

Mondjuk Dancsó Péter ezekkel a videókkal amiket ő kitesz mégis mennyi pénzt szedhet össze? ( nem a szponzor dolgok érdekelnek hanem azok amiket a videómegosztó fizet neki kattintás, hirdetés , nézetség után)

2020. jún. 23. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Magyar piacon. 100 forint/1000 megtekintés, vagy ennél kevesebb. Trash tartalom kevesebbet.

Egyik videós mondta kb 1 éve, hogy 1 millió megtekintés 80e ft-ot hozott neki, és ez már kiemelkedőnek számít.

2020. jún. 23. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
igen, kb. annyi. nekem 1 videóm van, ami már fenn van 12 éve, és millió feletti megtekintés van rajta. mondjuk nekem már pár éve elvette a bevételszerzést, mert a többi videó nem volt elég megfelelő nekik...de olyan 30-40ezer Ft-ot utaltam ki akkor, amikor még fizetett nekem...
2020. jún. 24. 07:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!