Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek miért nem válaszol...

Szerintetek miért nem válaszol egy munkáltató sem?

Figyelt kérdés

Hónapok óta jelentkezek munkákra és semmi visszajelzés sehonnan ahol visszajeleznek ott már azt írják hogy már betelt. Így akkor hogy dolgozzon az ember hogy ha alig sőt egyáltalán nem is válaszolnak a munkáltatók többsége. Csak egy példa: Jelentkeztem az aldi logisztikai központba is ilyen egyszerű betanított munkára onnan sem kaptam még visszajelzést aztán ráírtam máshonnan közvetlen a cégre ahol azt írták hogy már betelt csakhogy továbbra is kint van az álláskereső oldalakon. Tehát ez az egész álláskeresés borzasztó nehéz és a pénztelenség már megöli lassan az embert mivel hónapok óta nincs bevételem és a szülőknek sem állnak valami túl fényesen.

26/f

2020. jún. 22. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

9-es

Nyíregyen máshogy nem is lehet munkát szerezni

2020. jún. 23. 05:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Aldiba es praktikerbe jelentkezz, sok embert felvesznek. Vag pizzafutar.
2020. jún. 23. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#11: igen, tapasztaltam :(

Jó hír viszont, hogy már nem sokat kell félretennem és meglesz az új szakmai képzésemre a pénz, utána pedig go vállalkozni!

2020. jún. 23. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!