Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, hogy volt e már aki úgy járt, hogy próbaidő alatt derült ki, hogy varandos, ha igen, utána mit lépett a munkáltató? Kirugták amikor elmondta, vagy rendes volt? stb
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 11:02
21/25 anonim válasza:
Mindenkinek, aki azt válaszolta, hogy nem etikus ilyen rövid munkaviszonnyal gyereket gyártani: olyan helyzet is van, hogy véletlenül jön, még nem tervezte valaki, ilyen lehet most az én helyzetem is (még nem tudom biztosan). Itt ebben semmi szándékosság nincs, that's life.
22/25 anonim válasza:
#21: Ez oké, de akkor ne legyen felháborodás azon, hogy a munkáltató meg lép, mert neki kell a munkaképes dolgozó. That's life too.
(Miért más szívjon, ha valaki még védekezni sem tud rendesen)
23/25 anonim válasza:
#22: Nem feltétlenül nem tud rendesen védekezni. A leggondosabb védekezés mellett is van esély a terhességre, lásd Pearl-index.
24/25 anonim válasza:
#23: Persze, messze 1% alatt, de könnyebb erre hivatkozni, mert valaki hanyag volt
25/25 anonim válasza:
Ez milyen kultúra már?!
(Céges autókat többre biztosítják?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!