Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék tapasztalatokat...

Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, hogy volt e már aki úgy járt, hogy próbaidő alatt derült ki, hogy varandos, ha igen, utána mit lépett a munkáltató? Kirugták amikor elmondta, vagy rendes volt? stb

Figyelt kérdés

2020. jún. 19. 11:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9-es,szerinted ki beszélt itt szivatasrol??? Mi a fene a szivatast abban, hogy elhelyezkedes, és a próbaidő közben kiderul, hogy állapotos vagy, úgy, hogy gyakorlatilag közölték az orvosok a kivizsgálások után, hogy szinte lehetetlen, hogy természetes úton teherbe essek? Nem lehetne hogy ha nem tudsz érdemben hozzaszolni, inkább nem írsz semmit???
2020. jún. 19. 14:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#9: Mondjuk állami szférában tényleg mindegy...

Kérdező, természetesen nem azért vetetted fel magad:

"Közel 20 éve tisztességes adofizetokent dolgozom, nem hiszem, hogy olyan ördögtől való, hogy egy ilyen szituban örülnék ha megoldhato lenne ha tappenzre mehetnek és gyed jogosultságom lenne valami csoda folytán."

2020. jún. 19. 14:52
 13/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, ennyi erővel, soha, senki ne essen teherbe, mert az a munkáltató szivatasa...
2020. jún. 19. 14:55
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom a bemasolt írásom melyik része utal arra, hogy azért vetettem volna fel magamat, hogy jogosult legyek bármire is. Képzeld te okostojás, hogy munkanélküli lettem a helyzet miatt, és május elején sikerült elhelyezkednem... Azért, mert világ életemben dolgoztam, és továbbra is ez a tervem. Május közepén derült ki, hogy velhetoen terhes vagyok. Sőt, képzeld, ha lehet akár a terhességem akár 7-8 honapjaog dolgoznék, de nem biztos, hogy az egészségi állapotom engedi. De persze, gondolj amit akarsz, minden esetre kikerem magamnak, mindig is tisztességes voltam, most sem kiskaput keresek, csak pozitív tapasztalatokat, és reményt! De persze, te egyből, jó magyar módjára feltételezd a legrosszabbat.
2020. jún. 19. 15:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
én pont hogy védtelek a 8-assal szemben, te drága lélek... és nem mondjuk, hogy soha senki ne essen teherbe, de 2 hónap meló után csinálni az tényleg rosszat tesz a munkahelynek és a többi szülőképes korú nő elhelyezkedésének is. remélem, a gyerekednél nem fogod minden hülyeségen így felkapni a vizet...
2020. jún. 19. 15:03
 16/25 A kérdező kommentje:
Meglehetősen vacakul jött ki, de ez van, és akármennyire is lojális szeretnék lenni, nyilván a baba az első akire jó ideje vártunk, és már esélyt sem láttunk rá. Nem szeretnék a munkáltatómmal kiszurni, és amint meg lesz a 12 heti vizsgálat eredménye, hogy minden rendben, az első dolgom lesz, hogy szólok a munkaltatomnak, és állok elébe ha kiraknak, nem tehetek mást, de szeretnék bizakodó lenni. Persze, hogy felkapom a vizet, nem vadaskodasokert, hanem jó tapasztalatokert jöttem ide. 🙂
2020. jún. 19. 15:14
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem azt mondtam, hogy soha senki ne essen teherbe. Mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja. De az szerintem nem korrekt húzás, hogy meg se szárad a tinta a szerződésen de már megy is valaki szülni.
2020. jún. 19. 15:35
 18/25 A kérdező kommentje:
17es,ezzel csak egy a baj, hogy a baba nem akkor jön, amikor te szeretnéd... Mint írtam, több mint 1 év próbálkozás után, és totál lemondás után alakult így, már dolgozva, aminek bocsi, de persze hogy örülünk... Ez van, nyilván nem az első és utolsó ember vagyok,akinek így alakult, és akármi miatt is felallhat bárki, és ki is tehetik.. Tehát ez egy indok a millió közül ami miatt egy munkaviszony megszunhet. De lapozzunk, nem ezért tettem fel a kérdést, amint látom nem vagy érintett a kérdésemet illetoen, így köszönöm az eddigi felemelo hozzaszolasaidat, további szép napot, szia.
2020. jún. 19. 16:03
 19/25 anonim ***** válasza:
A 12 heti UH után már nem leszel próbaidős. Vagy de?
2020. jún. 19. 19:23
 20/25 Laylah ***** válasza:
19. Nem hát. 12 hét az 3 hónap. Már dolgozott, mikor kiderült, hogy talán terhes, tehát a próbaidő 3 hónapja addigra simán lejár.
2020. júl. 4. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!