Ha gyakornokként kirúgtak?
Másodéves egyetemista vagyok és egy cégnél dolgoztam gyakornokként,azonban vizsgaidősazkban nagyon sokat hiányoztam és sok dolgot elrontottam,nem tudtam befejezni.
Egyik nap (múlt héten),amikor mentem dolgozni,várt a hr-es,hogy úgy döntöttek,bontják velem a szerződést,mivel nem felelek meg.
Másnap már nem kellett bemennem. (3 hónapot dolgoztam itt,határozatlan időre szólt a szerződés)
Most lassan vége a vizsgáknak és újra állást szeretnék találni.
Ezt el kell mondanom az interjún,hogy kirúgtak,vagy nem miszáj? Megtudhatják valahogy?
Nem ajtócsapkodással váltunk el.
Előtte a 3 hónapban végig dícsértek,csak a vizsgaidőszakban kezdődtek a bonyodalmak.
Hát....most,hogy van ez a tapasztalat,így már mindenki behív kb ahova eddig jelentkeztem,de a soporttársaim akik még sehol sem domgoztak,be sem hívják őket.
Szóval,igen,elvárja mindenki,hogy legyen tapasztalatod a tapasztalatszerzéshez...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!