Nem késő 36 évesen elkezdeni kamionozni belföldön? Elég jól vezetek, most megyek megcsinálni a C+E jogsit a félretett pénzemből.
Én kamionos profilnak amúgy is az idősödő, kopasz, de amúgy szőrös állatokat képzelem magam elé.
Szóval nyugodtan csináld.
Ha már kamionozásra adod a fejed, próbálj külföldre (is) járni. Legalább világot látsz...
Szomorú, hogy tanári fizetésből nem lehet megélni...
Azért az, hogy a Swifttel eljárogatok baleset nélkül nagyon nem ugyanaz, mint a kamionozás.
Egyébként sose késő elkezdeni. De nem most a legideálisabb az biztos. Eddig sofőrhiány volt, irreálisan elszálltak a bérek is. Most hirtelen felszabadult a munkaerő. Nem lesz könnyű elhelyezkedni, de ha nem hiányzik az a pénz, ami elmegy a tanfolyamokra, akkor egy próbát megér.
Egyáltalán nem késő! 36 évesen még fiatal vagy! Én tudok olyat is aki jóval idősebb korban kezdett el kamionozni. Én 29 éves vagyok, korábban én is kamionoztam, bár én külföldre jártam. Most teljesen más területen dolgozok már. A helyzeted viszont átérzem, mert a barátnőm tanár (alsó tagozatban osztályfőnök), neki a fizetése még a 200 nettót sem éri el.
Ha valóban érdekel és rátermett vagy, akkor vágj bele! De azt hozzá kell tennem, hogy főleg belföldön nem egy leányálom ez a munka. Attól is függ hova mész el dolgozni. Belföldön lehet hetelni is, hétfőtől péntekig vagy úton. De bírni kell a sokszor napi 3-4-szeri rakodásokat. Ha olyan árut szállítasz, akkor spaniferezni stb...
Igen, tömegesen képeztek IT-s kamionost, hogyne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!