Szerintetek a nagyobb raktárak vagy gyárak miért vannak teljesen kint a városok szélén?
Figyelt kérdés
Akartam jelentkezni egy munkahelyre állasinterjúra eltudtam menni mert elvittek kocsival egyik ismerősöm viszont utána már szerződést kötni nem tudtam elmenni. Ez a legnagyobb raktár logisztikai központ Pepco ami Gyálon található viszont akinek nincsen kocsija konkrétan lehetetlen tömegközlekedéssel megközelíteni és nem ez az első hogy kocsi hiányában nem tudok sehol sem elhelyezkedni a bejutás miatt. Ezért kérdezem hogy nem úgy lenne jó ha odaépítenék ezeket ahol legalább valami tömegközlekedés elérhető mert így hiába akarna bárki is dolgozni most már lassan ott tartunk hogy akinek nincs kocsija az nem tud bemenni csak valami pesti céghez ahol van közlekedés.2020. jún. 16. 09:53
11/15 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, hogy az autópálya szélén van, minek jelentkeztél ?
12/15 anonim válasza:
Akkor lemész Gyulára vonattal, a pályaudvaron beülsz egy taxiba ami kivisz - visszafele ugyan ez. Tényleg, ez annyira bonyolult?!
13/15 anonim válasza:
Ez a szakmám, regényt tudnék írni róla.
De előttem a fontosabbakat elmondták. Minden szempontból (a város és a cég szempontjából is), a városhatáron érdemes az ipari parkokat, logisztikai központokat létesíteni.
Ha van céges busz a napi bejáráshoz, de te nem tudtad megoldani, hogy szerződést aláírni egyszer kijuss valahogy, akkor szerintem nem veszítettek veled.
14/15 anonim válasza:
Vagyis felvettek
Céges busz is van
Csak azért nem fogadtad el az állást, mert nem akartál taxival menni szerződést kötni???
Jó kifogás
15/15 1112 válasza:
Lehet,hogy füstöl,vagy zavarná az embereket a zaj, vagy rontaná a városképet egy nagy, szürke épület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!