Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek a nagyobb raktárak...

Szerintetek a nagyobb raktárak vagy gyárak miért vannak teljesen kint a városok szélén?

Figyelt kérdés
Akartam jelentkezni egy munkahelyre állasinterjúra eltudtam menni mert elvittek kocsival egyik ismerősöm viszont utána már szerződést kötni nem tudtam elmenni. Ez a legnagyobb raktár logisztikai központ Pepco ami Gyálon található viszont akinek nincsen kocsija konkrétan lehetetlen tömegközlekedéssel megközelíteni és nem ez az első hogy kocsi hiányában nem tudok sehol sem elhelyezkedni a bejutás miatt. Ezért kérdezem hogy nem úgy lenne jó ha odaépítenék ezeket ahol legalább valami tömegközlekedés elérhető mert így hiába akarna bárki is dolgozni most már lassan ott tartunk hogy akinek nincs kocsija az nem tud bemenni csak valami pesti céghez ahol van közlekedés.

2020. jún. 16. 09:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Szerződéses járat sincs? Nagy cégeknél szoktak lenni, céges buszok viszik dolgozni az embereket. Amúgy szép idő van, pattanj bringára és tekerj ki hozzájuk :)

Amúgy azért vannak a város szélén, mert a városban az emberek laknak :D A város szélén könnyebb a logisztikát megoldani, hogy a batár kamionoknak ne kelljen egész nap a belvárosban korzózni. Ráadásul így nem teszik tönkre a várost, nem zavarják az embereket, stb.

2020. jún. 16. 09:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze ez érthető de hát ol nekem kerékpár sincs de ha lenne Pestről nekem Gyál kerékpárral lenne vagy 2 és fél óra. Pont azért akarok dolgozni hogy ilyenekre is kerékpárra illetve kocsira jusson pénz. De amíg ha már felvesznek valahova ami ráadásul bejelentett munka akkor azért kell hagynom mert nem jutok ki a céghez jelen esetben oda ahová most jelentkeztem. Céges busz csak azoknak akik már ott dolgozónak én meg csak szerződést mentem volna kötni.
2020. jún. 16. 10:03
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Minek jelentkeztél egy olyan céghez ahova nem tudsz kijárni?!

Amúgy azért, mert:

- Itt olcsóbb

- Itt praktikusabb lebonyolítani az áruforgalmat (belvárosba be sem engedik a kamionokat, messze van az autópályától, stb..)

De pont ezért a legtöbb ilyen céghez jár céges busz tömegközlekedési csomópontokról...

Szinte kizártnak tartom, hogy ne engedtek volna fel a céges buszra, ha megmondod, hogy szerződést kötni jössz. De még ha így is lenne aki nem tudja megoldani, hogy kijusson a leendő munkahelyére aláírni egy szerződést azt jobb is, ha nem veszi fel a cég... Ember, ha mást nem beülsz egy taxiba!

2020. jún. 16. 10:07
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
És ennyire megközelíthetetlen tömegközlekedve? Mennyit kellett volna még gyalogolni a buszmegállótól?
2020. jún. 16. 10:08
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Hogy a kamionosok be tudjanak állni.
2020. jún. 16. 10:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Autópályán gyalogoltam volna? Mert odaépítették autópálya mellé konkrétan vagyis kocsival lehet megközelíteni. Céges busz egy meghatározott időben indul ügye a délelötti műszak reggel 6-tól 14:30-ig tart és én 9-re mentem volna szerződést kötni amikor nem közlekedik céges busz és az is csak egy félóra lett volna aztán ott maradtam volna 5 órát amíg nem indul vissza a busz? Szóval így ez logikátlan. Pesti munkákra mármint ahol van tömegközlekedés is jelentkeztem de egyenlőre annyit sem írnak a munkáltatók hogy megkapták a jelentkezést. Ezzel szemben ahová fevettek volna a fizu is jó lenne csakhát nincs kocsim.
2020. jún. 16. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Több oka van.

Logisztikai okok.

-Közel van az autópálya felhajtó,lehajtó

-Nyergesvontatók csak nagyon indokolt esetben mászkálhatnak a belvárosokban.

Másrészt, olcsóbb, ha bővíteni kell, van hely is.

Én is tapasztaltam,hogy az ilyen külvárosi ipari parkokba alig van tömegközlekedés.Ami van, az is csak a műszakba járóknak.Aki "hivatali" munkaidőben van, nekik marad a kocsi vagy motor vagy bicikli.

2020. jún. 16. 10:42
 8/15 anonim válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de tudtad hova jelentkezel. Miért jelentkeztél, ha tudtad, hogy oda úgy sem tudnál eljárni?

Ahogy leírták az előttem kommentelők, a gyárak külterületeken vannak, mert a belvárosokból a kamionok ki vannak tiltva. Olyan helyekre jelentkezz csak, ahova el is tudsz járni. Ahova nem tudsz eljárni, oda felesleges jelentkezned, mert csak ez lesz, mint most.

2020. jún. 16. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért mondom, de elég világtalannak kell lenni ahhoz, hogy ne tudj lejutni Gyálra vonattal, busszal...
2020. jún. 16. 11:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Ember le lehet menni vonattal de látom nem olvastad végig. A hely ahová mennék az autópálya mellett van tehát ha lefordulsz az autópályáról onnan még kocsival egy pár perc. Se vonat nem jár arra se busz de ha nem hiszed nézd meg térképen.
2020. jún. 16. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!