Szerintetek a nagyobb raktárak vagy gyárak miért vannak teljesen kint a városok szélén?
Szerződéses járat sincs? Nagy cégeknél szoktak lenni, céges buszok viszik dolgozni az embereket. Amúgy szép idő van, pattanj bringára és tekerj ki hozzájuk :)
Amúgy azért vannak a város szélén, mert a városban az emberek laknak :D A város szélén könnyebb a logisztikát megoldani, hogy a batár kamionoknak ne kelljen egész nap a belvárosban korzózni. Ráadásul így nem teszik tönkre a várost, nem zavarják az embereket, stb.
Minek jelentkeztél egy olyan céghez ahova nem tudsz kijárni?!
Amúgy azért, mert:
- Itt olcsóbb
- Itt praktikusabb lebonyolítani az áruforgalmat (belvárosba be sem engedik a kamionokat, messze van az autópályától, stb..)
De pont ezért a legtöbb ilyen céghez jár céges busz tömegközlekedési csomópontokról...
Szinte kizártnak tartom, hogy ne engedtek volna fel a céges buszra, ha megmondod, hogy szerződést kötni jössz. De még ha így is lenne aki nem tudja megoldani, hogy kijusson a leendő munkahelyére aláírni egy szerződést azt jobb is, ha nem veszi fel a cég... Ember, ha mást nem beülsz egy taxiba!
Több oka van.
Logisztikai okok.
-Közel van az autópálya felhajtó,lehajtó
-Nyergesvontatók csak nagyon indokolt esetben mászkálhatnak a belvárosokban.
Másrészt, olcsóbb, ha bővíteni kell, van hely is.
Én is tapasztaltam,hogy az ilyen külvárosi ipari parkokba alig van tömegközlekedés.Ami van, az is csak a műszakba járóknak.Aki "hivatali" munkaidőben van, nekik marad a kocsi vagy motor vagy bicikli.
Ne haragudj kérdező, de tudtad hova jelentkezel. Miért jelentkeztél, ha tudtad, hogy oda úgy sem tudnál eljárni?
Ahogy leírták az előttem kommentelők, a gyárak külterületeken vannak, mert a belvárosokból a kamionok ki vannak tiltva. Olyan helyekre jelentkezz csak, ahova el is tudsz járni. Ahova nem tudsz eljárni, oda felesleges jelentkezned, mert csak ez lesz, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!