Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van esélyem új munkát találni...

Van esélyem új munkát találni két hónapos felmondási idővel?

Figyelt kérdés
Munkahelyváltáson gondolkodom, mert a jelenlegiben nem érzem teljesen jól magam. Viszont én nagyon nehezen tudom magam eladni. Néha még azért sem tudok lelkesedni, amit szeretek, és az állásinterjúkon is tudok hülyeséget mondani, mert azt hiszem, úgy a jó - voltam páron, amióta itt dolgozom. Szóval tartok tőle, hogy ha csak úgy felmondanék, nem találnék munkát időben. Szeretnék biztosra menni, de nem hiszem, hogy sok munkaadó várna, amíg letelik a két hónap. Tudtok tanácsot adni? 31 éves vagyok (tudom, nőljek fel, de ilyen vagyok...).
2020. jún. 16. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A munkáltatók túlnyomó része megvárja a két hónapot. Egyébként teljesen sehol sem fogod magad jólérezni.
2020. jún. 16. 08:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Én teljesen jól érzem magam a jelenlegi munkahelyemen.

De szerencse és kapcsolat is kellett hozzá hogy ide jöhessek.

Találhatsz munkát két hónap alatt, de nem feltétlenül fogsz. Ha fölmondasz, arra is készülj föl, hogy esetleg munkanélkülivé válhatsz. Legyen terved: hol, milyen munkát keresel, miből tudsz pénzt csinálni amíg nem találsz semmit. Mondd el minél több embernek hogy munkát keresel, mert lehet hogy van köztük olyan, aki tud egy neked valót.

2020. jún. 16. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!