Mennyit keres egy stewardess a különböző légitársaságoknál?(Többi lent.)
Tudom,hogy a repült órák számától is függ,de kb.Olyan írjon,aki ott dolgozik,vagy biztos forrásból tudja,és 100%-ig biztos benne,hogy valóban annyit keresnek,és kérem a légitársaságot is írja oda.
Úgy tudom,hogy az Emirates-nél keresnek a legtöbbet,a Wizz Air-nél pedig nagyon keveset,de ezeken kívül van még egy pár légitársaság.:D
Előre is nagyon szépen köszönöm ,ha válaszoltok!
Leírtad az elején, repült órák számától is függ.
Így eleve felesleges a kérdés,mert sajnos csak átlagot tudok írni.
Ázsia fizet a legjobban, Cathay Pacific Vietnam Airlines, ők még az Emiratestől is többet fizetnek.
Wizz Crew Budapest 278-310 ezer Induló átlag fizetés
Wizz Crew Luton 700-1200 Font Induló átlag fizetés
Wizz Crew senior 2000 Font
Cathay Pacific (Hong Kong base ) 11-56 K HKG
Vietnam Arlines ( Hanoi és Ho Chi Minh base ) 4-5 K USD
Emirates ( Dubai base ) 1865-3000 K USD
Ezek átlag fizetések, és sávosan változnak + egyéb pótlék és juttatás. Nyílván a Wizznél nem sok minden,de a többinél lakás jár ill a Vietnam és Cathay esetében még autó is a bejáráshoz.
Nem mindenhol a repült órák számítanak. A Wizzairnél szektoronként fizetnek, ha jól tudom.
Én a lengyeleknél keresek kb 450.000-550.000Ft között (-50.000Ft adó, mivel vállalkozók vagyunk ott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!