Az Emirates, Qatar és Etihad légitársaságoknak van bázisa Dubajon, Dohán és Abu Dhabin kívül?
Mármint olyan bázis, ahol a stewardessek lakhatnak. Legfőképpen olyan bázisokra gondoltam, amelyek Koreában, Kínában vagy Hong Kong-ban, esetleg Európában vannak.
Eléggé megfogott ez a munka, mindig a repülőket nézem az égen, szeretnék egyszer én is légi utaskísérőként dolgozni.
Valaki nem tudja, hogy hol vannak még ilyen bázisok a központokon kívül? Ha egyáltalán vannak. Rengeteg oldalt megnéztem már, angolt és magyart egyaránt, de vagy véletlen átléptem az infót, vagy nincs kiírva.
Ha valaki tudna még dolgokat írni a légitársaságokról,
azt is nyugodtan fogadom.^^
Nem az hogy nem szeretnék odamenni, csak a fent említett 3 ország kultúrája sokkal jobban érdekel mint Dubajé, és ott ráadásul nincs nappal 50, éjszaka pedig 5°C.
Dubaj és az Arab Emírségek is gyönyörű, csak kíváncsi voltam, hogy máshol van-e bázisuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!