Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nehéz kezdőként kávézóban...

Nehéz kezdőként kávézóban dolgozni?

Figyelt kérdés
Mi lesz az első munkanapon? Betanítanak?

2020. jún. 10. 12:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ van-e esetleg valami tapasztalatod. Tanultad iskolában vagy csak úgy felvesznek. Pultos leszel vagy placcos?

Ha placcos vagy és fogtál már tálcát a kezedben, akkor könnyű dolgod lesz. Főleg ha a kávé fajtákat is tudod. Betanulod az itallapot és akkor ajánlani is tudsz a vendégeknek.

Ha pultos leszel, akkor kicsit nehezebb szerintem. Ha nagy a forgalma a kávézónak akkor könnyű elúszni a rendelésekkel. Nem tudom mennyire ismered a kávé féléket, illetve mennyire tudod a kávé készítés szakszerű módját. Kell tudni tejet habolni, és nem csak felforralni mert akkor nem lesz szép egy latte vagy egy cappucino. De szerintem tanulható minden, és ha van egy kis érzéked akkor hamar belejössz. :) Sok sikert! :)

2020. jún. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!