Hogy működik most a munkanélküli hivatalban a kiközvetítés?
Megszűnt a munkám és 3 hónapig vagyok jogosult álláskeresési járadékra. Telefonon egyeztettem az ügyintézővel, online beregisztráltam és online kapcsolattartást választottam. Mik a tapasztalataitok mostanában?
- Milyen gyakran hívogatnak, ajánlgatnak álláslehetőséget?
- Online kapcsolattartás esetén e-mailben jön a kiközvetítés vagy postán is küldik, ha valamiért nem érnek el?
- Közmunkára mikor küldenek valakit 2020-ban?
- Csomó ismerősöm csak a járadékot kapja, de nem közvetítik ki sehova, pl. 3 hónap leállás van ott ahol dolgozik. Az ilyeneket "békén hagyja" a hivatal?
Azt olvastam, sokakat azért törölnek, mert nem jó neki a kiajánlott munka, másokba meg szarnak bele és kapják a járadékot. Hogy van most ez?
Köszi!
Szerintem sehogy.
Én is regisztrálva vagyok és semmi nem jön.
Engem is megkerestek a katonasággal, vissza is jeleztem, de már majdnem 1 hónap eltelt, szerintem nem lesz belőle semmi....
Aki csak max 3 hó járadékot vagy semmit nem kap, azokat általában békénhagyják.
De minek is lennél regisztrálva, úgysem kapsz semmit, pont ezért papíron nulla a munkanélküliség.
Ha pénzt nem kapsz és jön esetleg egy állásajánlat levélben, ismerősöm 1 év alat 1-et kapott azt sem kötelező elfogadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!