Szerintetek el fognak engedni nyaralni a diákmunkáról?
Figyelt kérdés
3 műszakba szeretnék diákmunkára jelentkezni. Nyilván 18 felettieknek szóló diákmunka. Viszont oda van írva kitűzésként, hogy 1 hónapban minimum 18 napot bent kell lenni. Most ugyebár ha levesszük a hétvégéket, átlagosan 20 napot dolgozunk. Tehát 2 nap jár ki egy hónapban.
Viszont nekem Júliusba lenne egy hetes nyaralás.szerintetek elengednek vagy felejtős?
2020. jún. 5. 16:38
3/5 anonim válasza:
Ha előre megbeszélitek, mielőtt munkába állsz, lehetséges. De a kieső napokra nem lesz fizu.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen :)
2020. jún. 5. 17:57
5/5 anonim válasza:
Júliusban 23 munkanap lesz, szóval ha elmész egy hétre, még belefér 18 nap. De szerintem ha lesz olyan diák, aki tud dolgozni egész hónapban, azt előbb veszik fel, hogy a dolgozókat el tudják engedni szabira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!