Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bejelentkeztem a Meló-Diákhoz,...

Bejelentkeztem a Meló-Diákhoz, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Elvileg hivatalosan is Meló-Diák tag vagyok, leadtam az utolsó papírokat is, amiket kaptam. Viszont nem tudom, hogyan tovább. Kellene keresnem valami munkát? És ha a Meló-Diák oldalán nem találok olyat, amit el tudnék vállalni? Érdemes lenne bemennem egy irodába és pontosabban utánakérdeznem a további folyamatoknak, vagy?

2020. jún. 3. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább az irodába menj be, amúgy van, hogy napról - napra változik a helyzet. Azt ne várd, hogy keressenek, neked kell mindig érdeklődni. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy most nincs annyi munka, mint korábban, mert sok megrendelő cégnél megszorítás van és nem kapnak keretet diákmelósra. Illetve pl a mozi is zárva és a strandokon sincs tömeg.

Esetleg gyorséttermi munka akad, oda mindig kell ember.

2020. jún. 3. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikor diákként dolgoztam én a weboldalukat és a Facebookjukat figyeltem. Ha volt megfelelő felhívtam a megadott telefonszámot. Személyesen külön azért sosem mentem be, telefonon is elmondják, hogy milyen munkák vannak.
2020. jún. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!