Baranya megyében munkalehetőség, ami végezhető szaktudás nélkül is?
Gondolok itt ilyenekre: szalagsori munka, csomagoló munka, konyhai kisegitő, árufeltöltés, közepes/könnyű fizikai munka, idénymunka (nem a szántóföldes napi 8 óra), vagy igazából bármi..
A lényeg az, hogy mivel én egy kisvárosban élek, itt a környéken nem igazán találok munkát. Pécs pedig nyilván Baranya csomópontja, de az az igazság, hogy ha akad is mondjuk csomagoló munka, akkor sajnos amit pont találtam, az 3-4 műszak, és a buszozást nemtudnám megoldani. Volt pécs mellett is 1 munka, elég jól fizetnek is elvileg, csakhát jelentkezett kapasból 35 ember. Egyébként csak nyárra szeretnék elhelyezkedni. Tőlünk messzebb szintén Baranyában ha akad is munka, akkor reggel kelhetek 3 órakor, ami hát nah, lényeg hogy volt benne részem. Konyhai kisegitő munka akad 1, viszonylag közel, csakhát olvastam hogy néha beállítják főzni is, vagy ha akkora készlet van, és mondjuk kell behoznod halat, és van 30 fajta nekik meg ilyenek.. Meghát ők aztán valóban nagyon alul vannak fizetve. Lehet velem a baj, úgyis kapom majd a kommenteket, hogy az a bajod hogy nem akarsz dolgozni, aki igazán akar, az talál munkát. Ez jogos, a pénz alapvetően most mindegy hogy mennyi, viszont a több műszak, a korán kelés engem eléggé megvisel sajnos. Szóval igazán csak annyit szeretnék, hogy ne a tűzőnapon izzadós megszakadós culáger munka legyen, illetve ne legyen a munka stresszes. Elvagyok én bármivel ha kell, ahogy említettem a pénz nem is számít annyira, mivel csak most nyárra kéne csak meló. Céges járat sem ártana, de ahogy nézegettem most járvány idején hát nem igazán van választék
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!