Pocsék voltam az állásinterjún de felvettek?
Figyelt kérdés
Magasabb pozícióra pályáztam, felvettek de úgy érzem silány teljesítményt nyújtottam. Kvázi csalódás voltam.
Szerintetek mit tegyek, hogy helyrehozzam? Nem szeretném, ha megragadnék ezzel a véleménnyel, újból vagy másképp is bizonyítanom kéne.
Irodai munka, komoly, ráadásul ebben a nehéz gazdasági helyzetben léptem előre, de csalódtam magamban.
2020. jún. 2. 22:30
1/7 anonim válasza:
Ha előléptettek annyira pocsék mégsem lehettél vagy a többi pályázó még pocsékabb volt.
Egyébként hol működik úgy egy előléptetés, hogy interjúznod kell? Azt nem a cégnél töltött idő és a már korábbi érdemeid és a feletted lévő megüresedés teszi indokolttá?
2/7 anonim válasza:
@1 Csomó helyen van 3-5-6 nagyjából azonos jelölt, jobb munkahelyeken meg az ott töltött idő senkit nem érdekel csak a képességeid, meg hogy mit tudsz. Ilyenkor simán szokás belső interjúval kiválasztani, főleg vezetői, szakértői, meg elemzői pozíciókra.
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden multinál így működik.
5/7 anonim válasza:
Szerintem alulértékeled önmagad. A munkáddal, hozzáállásoddal bizonyíthatsz, hogy jó választás voltál.
6/7 anonim válasza:
Belső pályázóknak is versenyezniük kell egy jobb/magasabb poziért, max ők előnyből indulnak.
7/7 anonim válasza:
Egy ilyen belsős interjún sokkal többet számít, hogy mit mond rólad a korábbi főnök, hiszen ő nem egy fél óra alapján tud megítélni, hanem látja a munkád folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!