Személyi edzőként mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Most egyetemre járok, de tudom, hogy nem fogok jól fizető állást kapni a diplomával, szóval azt tervezem, hogy elvégzek egy személyi edző OKJ-t, bár elvileg papír sem kell hozzá.2020. máj. 28. 18:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy hol és milyen ügyesen helyezkedsz el. Reklámozd magad a lehetőségeid szerint. Ha a gazdag budai anyukák szeme előtt mozogsz, akik szülés után gyorsan visszaakarják kapni az alakjukat akkor biztos fogsz vele keresni, hiszen az a réteg igényt tart ezekre a dolgokra és ki is tudja fizetni. Egy átlag ember nem biztos, hogy kifizeti, ha helyette magától is eltud menni futni a Margitszigetre, jól jön neki máshol az a pénz, amit erre költene. Akad elvétve biztos olyan is, aki túlságosan elvan hízva akár betegség, akár bármi más miatt és kénytelen segítséget kérni már azon a szinten, de személyes véleményem szerint az emberek nagy része, ha nem muszáj nem költ személyi edzőre, ha van kondi bérlet és (youtube) edzős videó is elérhetőbb árakon...
2/5 A kérdező kommentje:
Én inkább erőemeléssel foglalkoznék, nem elhízott budai anyukákkal
2020. máj. 28. 19:49
3/5 anonim válasza:
Jó az oké, de ha most felkeres egy túlsúlyos ember, hogy segíts neki lefogyni és szép alakot meg életmódot elérni, akkor megmondod hogy bocsi ilyen ügyekkel nem foglalkozol? Szerintem a többség általában fogyás miatt keresne személyi edzőt.. amúgy minél többen akarnak veled dolgozni, az annál több pénz neked. ;)
4/5 anonim válasza:
Gyakran járok terembe itt általában 2 féle ember bérel edzőt, aki kezdő és lövése sincs mi merre hány méter, ráadásul az se árt, ha étrendet is össze tudsz rakni, amolyan plusz szolgáltatásként. A másik, aki versenyre készül vagy komolyabb testépítésben van. Na most inkább az első kategória van túlsúlyban, aki már komolyabba csinálja az olyan edzőt keres, akinek vannak eredményei.
5/5 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy az a kategória van túlsúlyban, akik fogyni, formásodni szeretnének a maguk hétköznapi életében, de lövésük sincs hogyan kezdjenek bele a mozgásba. Szerintem a személyi edzők, főleg az elején, kezdőként, amíg nincs fix visszatérő ügyfélkör, nem igazán válogathatnak.
Nem mellesleg ismerek olyan kisvárosi személyi edzőt, aki csoportos személyi edzéseket tart 4-5 fővel túlsúlyos, alakulni vágyó átlag embereknek, mellette pedig profi testépítőket is készít fel versenyekre. Ő maga is járt nagyon sokáig. Szóval minél többrétű az ember, annál nagyobb a valószínűsége, hogy megtud ebből élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!