Miért nem sikerült még elhelyezkednem?
Majdnem egy éve már, hogy befejeztem a középiskolát. Egyetemre nem tudtam menni, mert vidéki vagyok és nem tudtam volna kifizetni a lakhatást. Úgy terveztem, hogy dolgozni fogok, kell is dolgoznom, hiszen el kell magam tartani. Rengeteg munkahelyre jelentkeztem ezalatt az egy év alatt, sok helyre be is hívtak állásinterjúra, viszont eddig csak elutasítást kaptam mindenhonnan. Nem értem mi lehet a baj, egyik munkahelyek sem kellek! Való igaz páyakezdő volnék, és tapasztalatot akarok szerezni, viszont a legtöbb munkahely már eleve elvárja a tapasztalatot. De hogyan szerezzek, ha az esélyt sem kapom meg rá? Hogyan várhatja el egy munkahely, hogy 20 évesen több éves tapasztalatom legyen? Kegyetlenségnek érzem. Úgy érzem, nem bírnék el több elutasítást, mert belerokkanok. Úgy érzem, a világ elítél. A saját családom is azt hiszi, hogy azért nem dolgozom mert nem akarok. Pedig esküszöm, hogy én próbálkozom! Minél több idő telik el, annál inkább nem akarnak alkalmazni a munkahelyek mert ott is azt hiszik azért nem dolgoztam eddig mert lusta dög vagyok.
Másnak is ennyire nehéz volt munkát találni? Ugy érzem, sosem fog ez nekem sikerülni!
Én js Heves megyei vagyok, 25 év alatti, pályakezdő. Nem azt vettem észre, hogy mindenhová felvennének... Különben nem ks írtam volna ki a kérdést ide 🙄 Nem szeretik a pályakezdőket, de azért elvárják hogy legyél fiatal és legyen 10 év tapasztalat... Logikátlan az egész.
Külföld meg nem jöhet szóba, nincs kint ismerős, márpedig ugy jobban lehet boldogulni ha ismerek kint valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!