Más is fekteti bitcoinba a pénzét rajtam kívül?
Nem, mert más befektetésekbe fektetünk. Mi a befektetésre megyünk, nem a spekulációra. Aki spekuláns, az mást keres és más néz. Csak olyan dologba cégbe fektetnék, amely már kiállta az idő próbáját és nem csak hype van mögötte, hanem gyárcsarnok, dolgozói tudás, szakértelem, hírnév. Valamint már több világválságot megfelelően átvészelt, plusz osztalékot fizet mindig. Ezeknek a kritériumoknak pedig a klasszikus "uncsi" cégek felelnek meg.
Pont emiatt nem vennék Teslát sem, akár milyen nagy biznisz, amíg nincs egy teljes éve, ami nyereséges lenne...
Én kockázatkerülő vagyok a klasszikus befektetésekben hiszek, ingatlan, kötvény és megbízható részvény. Lehet, hogy nem keresek vele annyit, mint aki spekulál, de nem is veszítek annyit.
Minden befektetés spekuláció. A gyárcsanokkal arra spekulálsz, hogy lesz olyan tudásod amit a megrendelő megfizet.
El kéne már felejteni ezt a árdrágító, meg fujj haszon mentalitást.
A spekuláció nem egy rossz szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!