Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 évesen mégis mit lehet...

30 évesen mégis mit lehet tanulni, ami munkahely mellett belefér és piacképes?

Figyelt kérdés
Elegem van a sok kudarcból és az élet sok pofonjából.

2020. máj. 15. 17:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem érzi magasabb rendűnek magát nálad - aki igen, az szégyellje el magát. Minden ember ugyanannyit ér, senkit nem szabad bántani valamilyen testi vagy szellemi problémája miatt, pláne ha nem is tehet róla az illető.

A gond a te esetedben inkább azzal van, hogy olyan vagy, mintha mindenre csak a kifogást keresnéd. Igenis minden szakmához tanulnod kell, anélkül semmilyen képzést nem tudsz elvégezni. Azt sem kell felhozni, hogy 30 éves vagy már, mert egyáltalán semmivel nem vagy elkésve. Szomszédom 53 évesen járt levelezőn egyetemre.

És az is jó lenne, ha konkrétabb dolgokat tudnál írni. Hiába adjuk az ötleteket, ha utána kiderül, hogy ezt már próbáltad, amaz meg nem a te világod. Írd le mikben vagy jó, szeretsz-e emberekkel foglalkozni (lehetsz pl. call centeres ami bár nem keres túl sokat, mégis hiányszakma) vagy inkább háttér folyamatokban vennél részt (itt még ügyintéző mindig lehetsz szinte képzettség nélkül is), irodában ülnél vagy a szabad levegőn dolgoznál. Én pl lehet elsiklottam felette, de azt sem tudom, hogy nő vagy férfi vagy, milyen végzettséged van (érettségid van-e egyáltalán), stb. Festő mindig is hiányszakma, klímaszerelő állást már most tudok neked ajánlani egyet minimális képzéssel, de ápolónak is elmehetsz, mert alig van belőlük. Látatlanban viszont igen nehéz tanácsot adni.

2020. máj. 18. 19:30
 22/24 A kérdező kommentje:

Én rettenetesen sok tanuláson vagyok túl, mind évek számában, mind intenzitásban, így érthető, hogy mostmár élményeket is szeretnék gyűjteni. Pont, hogy ideje lenne pótolni az t a sokmindent, amiről lemaradtam a tanulás miatt.

Nő vagyok, nagyon gyenge fizikummal. Technikai, műszaki érdeklődés.

Emberből már az sok, ha munkatársak között kell csendben ülni, tehát minél kevesebb emberi kontakt legyen! Az állatokat szeretem, bár nem értek hozzájuk, a növényeket is szeretem, ehhez talán érzékem is van. A közlekedés is érdekel.

Igazából ténylegesen gyengécske vagyok, nagyjából semmiben se vagyok jó, de tényleg.

2020. máj. 18. 19:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha rettenetesen sok tanuláson vagy túl, akkor nem hiszem, hogy semmiben sem lennél jó. Plusz gondolom a jelenlegi munkahelyeden is szereztél tapasztalatot.

Kár, hogy nem akarsz emberekkel dolgozni, rögtön egy Média Marktos értékesítői munkakör jutott eszembe a műszaki érdeklődésről, és néztem van szabad pozi is. Állatkertet pont tegnap néztem, menedzser asszisztens keresnek, esetleg ez is érdekes lehet. Ha elhelyezkedsz, aztán onnantól már könnyebben tudsz mozogni vállalaton belül. Vagy állatorvosi asszisztens, találtam is egy képzést ami hétvégente van.

2020. máj. 18. 20:41
 24/24 anonim ***** válasza:
60%

Sosem keso plane a mai vilagban, ahol elvaras a sokoldalusag es uj dolgok elsajatitasa.

Hajra!

2020. máj. 19. 15:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!