Mi a garancia arra hogy el is jönne a termék amit megszeretnék rendelni??
Figyelt kérdés
Pontosabban hitelkártyával történne a fizetés el kellene utalni nem kis összeget egy címre és ha áttultalnám az összeget akkor megjönne a termék! Szerintetek mi a garancia arra hogy eljön???2020. máj. 13. 16:44
1/28 anonim válasza:
Honnan? Kitol? Milyen termek?
Elore fizetni csakis megbizhato helyen szabad, amit ismersz. Minden mast egeszseges ovatossaggal kell kezelni. Mivel a vilagon semmit nem mondtal el se az eladorol, se a termekrol, se semmi masrol, meg kell elegedned ezzel a valasszal.
2/28 A kérdező kommentje:
egy figurát szeretnék rendelni amit a gyártó saját maga gyárt azért adja drágábban fent van facebokon is csak kártyával átkel utalni a pénzt csak kicsit féllek mi van ha nem küldené el
2020. máj. 13. 16:53
3/28 anonim válasza:
Linkeld be, mert ennyiből senki nem fogja tudni megmondani.
4/28 A kérdező kommentje:
az oldalt?
2020. máj. 13. 18:25
5/28 anonim válasza:
Igen, az oldalt. Arról beszélgetünk, hogy az megbízható-e, nem?
7/28 A kérdező kommentje:
facebokon vannak fent már amugy régebben írtam neki de féllek mi van ha elküldöm a pénzt a figura pedig nem jön el
2020. máj. 13. 18:34
8/28 anonim válasza:
A garancia a cég neve és az ebbe fektetett bizalmad.
Ha biztosra akarsz menni, kérd utánvéttel. Persze így is lehet féltégla a csomagban, ami csak kibontás után derül ki.
Fizesd Paypal-el, az ad egy plusz védelmet.
9/28 A kérdező kommentje:
de hogyan ha azt sem tudom hogyan kellen rendelni
2020. máj. 16. 22:09
10/28 anonim válasza:
Ha maga a rendelés menete sem világos (felvetted a kapcsolatot az eladóval, beszéltél vele, hogyan küldi?), akkor én inkább javaslom az offline boltokat. Ott meg tudod nézni élőben, amit veszel és amint fizetsz, meg is kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!