Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyorskajálda vagy mozi?

Gyorskajálda vagy mozi?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb diákmunka nyárra? Azt hallottam mind2 jól fizet. És a mozis ba nincs sok munka de a gyorskajálda is tetszik!

2020. máj. 11. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
mozi, tisztább
2020. máj. 11. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyore választ!
2020. máj. 11. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én meg pont a másikat akartam írni: ugyanis a mozikat nem biztos, hogy megnyitják nyárra vagy ha mégis, nem biztos, hogy behozza az árát a működésének (pl. ha csak fele mennyiségű nézőt engednek be), lehet, hogy inkább bezárják.
2020. máj. 11. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Max ha szabadtéri mozi :-)
2020. máj. 11. 21:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát igen ez benne van a pakliban.. De a mozik 100% hogy kinyitnak a gyorskqáldák is. A moziknak mindig van és lesz forgalmuk. A gyorskajáldának meg nem tom. Azért köszi a választ! 😉
2020. máj. 11. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Na azért a mozi meg a tisztaság... ha mondjuk takarítónak mész oda, még álmodban is popcornt fogsz söpörni a szőnyegből, amibe előszeretettel ragad bele. Arról jobb nem is beszélni, kiöntött kóla mennyire ragad.
2020. máj. 11. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"A moziknak mindig van és lesz forgalmuk."

NCore-ról hallottál már?

Netflix?

HBOGo?

Amazon Prime?

Vagy hogy már boldog boldogtalannak nagyobb TVje van, mint némely vidéki mozi kistermének?

Esetleg arról, hogy lassan két hónapja zárva vannak a mozik?

Hol élsz te?

Gyorsétterem, egyértelmű.

2020. máj. 12. 04:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát igen a takarítás nem valami jó móka főleg ha vmelyik balfék leejti a nachost (láttam már olyat). Mozira mint cinema cityre gondoltam az szerintem amimt vége ennek már ki is nyit. Ennek a 2nek van forgalma ezért gondoltam, hogy esetleg ezk közül mennék diákmunkára.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz! 👍

2020. máj. 12. 06:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Cc-be jó dolgozni, viszont ők hosszútávra keresnek diákokat nem csak nyárra. Szóval olyat, aki suli időben is ráér, esetleg passzívos. 18 éven felül lehet jelentkezni, nálunk a Meló-diákkal vannak szerződésben. Vannak a folyosósok, ők szedik a jegyet+takarítanak, az értékesítők, meg a gépészek. Utóbbi fizet a legjobban, de csak fiút vesznek fel.
2020. máj. 12. 07:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm.

19 éves fiú vagyok szeptembertől mennék egyetemre szerintem suli mellett ellennék vele.

2020. máj. 12. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!