Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az mennyire szokásos hogy 4...

Az mennyire szokásos hogy 4 éve ugyanannyit keresek a munkahelyen?

Figyelt kérdés

4 éve léptem be adott bérrel most is annyit kapok 1 ft-tal többet nem. És azért az árak megélhetés elég rendesen elszaladt, ha csak a hivatalos (kamu) inflációt nézzünk, már annak a kumulált 4 éves értéke lenne egy jó 12 %.

Ha a valós inflációt nézzük van az 30 % is.

Rendjén van hogy egy fillérrel nem kapok többet a 4 évvel ezelőttinél?

2020. máj. 11. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A cégek többségénél nem emelnek évente a fizetésen, kérésre sem. Ha nem így lenne, az emberek nem váltanának szinte soha munkahelyet. Kevés olyan cég van, amelyik valóban emel annyit (nem 2-3%os "infláció követő" emelésre gondolok), hogy ne érje meg váltani. Ha ilyen helyen van valaki és más szempontok alapján is klappol a hely, becsülje meg.
2020. máj. 13. 09:00
 12/14 anonim ***** válasza:
10: ilyet nekem is mondtak. Két hét múlva már új helyen dolgoztam, 20 százalékkal többért
2020. máj. 13. 09:05
 13/14 A kérdező kommentje:

"hogy ne érje meg váltani."

ha van hova. mert ha nincs sehova menni, vagy ahova mennék az még ilyen sincs akkor kör bezárult, akkor maradok itt.

ezt a főnök is tudja persze, ezért meri megtenni hogy nem emel. tudja az még nálam is jobban hogy nem megyek el, mert hova mennék.

2020. máj. 13. 09:28
 14/14 A kérdező kommentje:

"A cégek többségénél nem emelnek évente a fizetésen"

Na hát akkor én egy átlag helyen vagyok. Semmi extra ezek szerint.

2020. máj. 13. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!