Starbucks vagy meki? (diákmunka)
Mindkét állásra jelentkeztem, de nem tudom eldönteni, hogy melyik érné meg jobban.
A Starbucks nagyon elnyerte az érdeklődésem, illetve nagyon jó ajánlataik vannak a dolgozóknak. A fizetésről semmit nem ír és abban sem vagyok biztos, hogy keresni fognak. Baristaként sem dolgoztam, ami lehet szintén nehézség lenne, más pozícióba nem hiszem hogy felvennének kezdőket.
A mekivel vegyes érzéseim vannak, mivel ott csak azért dolgoznék, hogy dolgozni tudjak :D illetve, diákszövetkezeten keresztül jelentkeztem, amiről nem sok jót hallottam (fürgediák)
De ez egy biztos pont lenne. A fizetés nettóban is jobb mint amiket eddig láttam.
Esetleg ha valakinek van tapasztalata vagy több információja erről a két munkáról, akkor megköszönném ha leírná :) (Szegeden dolgoznék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!