Banki alkalmazott érettségivel?
Nagyon sokat gondolkodtam, hogy idén hova tudnék elmenni dolgozni.
Eddig 9.-es koromban, nyáron kezdtem el dolgozni. Minden nyarat végig dolgoztam, hivatal, gyakorlati hely, strand.
Most vagyok végzős. Angolból emelten érettségiztem, plusz nyelvvizsgám is van.
Informatikából középszinten érettségizek.
Emellett a matek tudásom sem rossz.
Szóval a kérdés az lenne, hogy vállalnának-e engem így? (Bármilyen munkakörbe)
Vagy esetleg milyen munka lehetőségeim lennének?
Sajnos a vírus ezt is megnehezíti...
Egyetemre megyek, viszont nem biztos, hogy felvesznek...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Biztos nem. Én bankfiókban dolgozom és 1 kollégánk van, akinek nincs diplomája, neki is csak azért mert már 50 éves elmúlt és 15 éve az OTP-nél van, ezért már nem kérnek tőle. De egyébként mindenkinek van valamilyen diplomája, bár a legtöbbeknek akiket látsz a bankfiókban ha bemész, nem szakirányú. Nálunk van fordító-tolmács, geológus, marketinges, mezőgazdasági mérnök diplomás ott elöl, aki az ügyfelekkel foglalkozik.
Menj el most sima diákmunkára, aztán ha érdekelnek a pénzügyek, akkor jelentkezz ilyen típusú egyetemi képzésre és pár év múlva jöhetsz bankba szakmai gyakorlatra, utána pedig dolgozni is.
Én is banknál dolgozom, MNB-s hatósági vizsgát(foglalkozhatsz pénzügyel és biztosítással) kell szerezned ezt van ahol munkában állás után fizetik neked.
De a járvány miatt fiókba nincs felvétel sajnos. Az, hogy van angolod tök jó. Lehet nyáron már hirdetgetnek sajnos nem lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!