Gyári munkáról miért az jut az embereknek az eszébe, hogy koszos egyszerű munka?
Én is gyárban dolgozok, igaz, az emeleten, irodai részen. De mindennap a gyári dolgozók előtt, mellett megyek fel, köszönnek, köszönök, pedig pár hónapja vagyok ott, most már 2 hónapja HO-ba. Szóval, egyik sem koszos, büdös, olajos, stb. Ok, van köztük ránézésre egyszerű dolgozó, 50 éves 160, ránézésre dohányos, jó neki ez a meló, elvan a munkával. De van fiatalabb, erősebb, kövérebb, vékonyabb, sportosabb, szóval mindenféle.
Egyszerűen divat szidni a gyári melót, jobb az embernek sajnáltatnia magát vagy épp a másiktól ezt hallani, hogy jó sz.r melód van... Ahol én melózók, ott van rendes ruhájuk, egyik munkakörhöz tiszta kéz jár, a másikhoz kevésbé, de van szappanunk és vizünk. Sajnos nem ismerem a kollégáimat, de nem fordulnék el tőlük, ha beszélgetni támadna kedvük. De, miután nem dohányzok, így esetleg ebédidőben beszélhetnének velem, bár akkor meg a ny.v.dt telefont nyomkodják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!