Hitel felvétel mennyi munkaviszony után lehetséges? Lent
Figyelt kérdés
Hitelt szeretnék felvenni és autót vásárolnék, mennyi munkaviszony után kapok hitet?
Most váltottam munkahelyet és már egy ideje autót vásárolnék, az autó 20% is megvan, már nagyon szeretnék egy sajátot. Az autó használt és nem új, ezért szabad felhasználású hitelt szeretnék.
2020. máj. 8. 21:30
1/6 anonim válasza:
Határozatlan idejű munkaszerződés kell.
2/6 anonim válasza:
Legalább 3 hónap, némelyik banknál 6 hónap.
3/6 anonim válasza:
Sajátod akkor lesz, ha kifizetted!
Tehát próbaidős vagy, azonnal kirúghatnak.
Előző munkahelyen mennyi időt dolgoztál?
Munkanélküli segélyre jogosult lennél?
Hitel+az autó javítása nehéz dolog együtt!
4/6 anonim válasza:
6hónap kell szinte mindenhol, de ha folyamatosan számlára megy a fizud akkor a saját bank nem kér munkáltatóit. Határozatlan munkaviszony.
5/6 anonim válasza:
Viszont arra készülj fel, hogy most az 5,9%-os THM-es hiteleket nem nagyon osztogatják a bankok úgy kb. senkinek. Én is beleültem a beleülnivalóba emiatt, tök fölösleges köröket tettem meg a telefonálgatásokkal meg a munkáltatói igazolásokkal. Azóta az általam kinézett autót értelemszerűen el is vitték már.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem hónapról hónapra élek azt hozzá tenném, azért kell hitel hogy ne az összes pénzem költsem el. Ha nincs anyagi tartalék akkor hitelt nem vesszünk fel, hiszen bármikor történhet egy kirúgás vagy hasonló probléma. Szóval igen van tartalékom, és azt tartalék marad. Természetes hitel mellett is tudok pénzt spórolni, kell egy biztos pont mindig.
2020. máj. 9. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!