Milyen önkormányzaton dolgozni?
Pénzügyi-számviteli ügyintézőként, bérszámfejtőként.
Megéri? Már nem fizetésre gondolok, mert az gondolom a minimum. De biztos munkahely? Nem kell megdögleni a munkában, mint egy könyvelőirodában?
Attól függ, milyen a személyiséged.
Én nem tudnék ilyen motivációgyilkos munkahelyen dolgozni.Nincs előrelépési lehetőség, nincs béremelés, a fizetések 20 évvel elvannak maradva a versenyszférától.
Viszont, nyugis hely, nem kell sokat dolgozni.
Elvileg közszférában is, ha van szakképzedséged bruttó 210 600 Ft a minimum igaz?
Sajnos ha valakinek nincs legalább 3-4 év munkaviszonya, akkor a versenyszférában se lehet többre számítani, sőt... Engem úgy fogadtak állásinterjún, hogy a pénzügyi-számviteli ügyintéző, amit 2 tanéven keresztül tanultam, és 4-esre levizsgáztam, az nem szakképzettség, csak a mérlegképes könyvelő, úgyhogy nem is kaptam meg a szakképzett minimálbért. :(
Ezenkívül sokat kell "ingyen túlórázni", főleg ebben az időszakban.
Aztán lehet ez csak egy könyvelőiroda a sok közül, de már több helyről is hallottam hasonlókat.
Aktatologatás, trécselés, kávézgatás viszont cserébe kevés a fizu.
Ha keveset akarsz dolgozni akkor jó.
Ha pénzt akarsz keresni akkor irány a versenyszféra, ott viszont dolgozni is kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!