Román nyelvet magyarra fordítanék pénzért. Lenne rá kereset?
Szerintem nem teljesen arra gondolt a Kérdező, amit írt, nem bántásként. Szerintem inkább arra gondolt, hogy olyan cég, akinek dolga van román céggel, akkor könnyebben megértenék egymást, mint a köztes angollal, amit vagy megértenek vagy nem.
Nem hiszem, hogy fordításhitelesítésre gondolt a kérdező, mint fordítási munkára. Ha van vkinek román üzleti partnere, ügyfele jogásznak, stb., akkor vállalná a fordítást, akár a tolmácsolást - ha olyan szinten van. Nem biztos, hogy rögtön szinkrontolmácsvégzettségre kell gondolni, rengeteg papírral...
Kedves Kérdező, keress ilyen nyelven állást a professionön, cvonline-on, jófogáson, hirdesd meg úgy magad, ahogy az angolul beszélők, aztán majd kiderül. Viszont ebben az esetben el kellene beszélgetned a NAV-val, mert bejelentett kötelezettség - elvileg. A lényeg, szerintem igény mindenképpen van rá, a kérdés, hogy hol van területileg a cég, ha messze, hogyan fizetnek Neked? És igen, kellene a számlázás is.
Nem, nincs rossz napom.
Teljesen normális napom volt.
Ha pedig valaki gondos, akkor mindig gondos!
Egy oldalon keresztül soroltuk azokat a hibákat, amelyeket itt a kérdező elkövetett.
Ez nem egy gondos ember jellemzője!
Ez az ember nem egy fordító!
Még lehet belőle az - de CSAK AKKOR, ha a mások hibáztatása helyett NAGYON GYORSAN elkezdi javítani magát!
Ebben segítsetek neki, ha jót akartok.
Nézd: nem véletlenül idéztem az Idiocracyt.
Az odáig rendben van, hogy az életben kicsit elengedi magát.
De itt most egy fontos kérdést tett fel!
Már csak önmaga kedvéért is vegye komolyan! Legalább saját magát!
Nagyon, nagyon sok mindent tévesztett el, nem keveset!
---
De rendben, eltévesztette. Megesik mással is (bár nem ennyi).
De akkor miért így viselkedik?
Azt kellett volna válaszolnia, hogy bocs', elnéztem, legközelebb jobban vigyázok.
De ráadásul még te is őt véded, és azt mondod, hogy nyugodtan Mekk mesterkedjen?
A saját választott szakmájában?
Ahol neki a legjobbak között kéne lenni?
Hogy gondoljátok ezt?
Egy lyukas lejt nem fizetnék az ilyen ember munkájáért!
Ha pedig a világ is így gondolja majd, mint ő: na, AKKOR jön el az Idiocracy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!