Vidéki könyvelöi àllàshirdetések közül szemezgetve:könyvelöi fizu brutto 250. 000, Irodavezetöi fizu (pénzügy) br 250. 000. Budapesten mennyi a fizetès hasonlo szektorokban?
Csak ennek tudtam megjegyezni a cégnevét..:D
A többi cèg detto ilyen fizukat szerepeltet
Vagy nem.
Szerintem 200 netto a plafon vidéken es azt is csak probaidö utàn.
Igazàbol a tanfolyamokon agyalok hogy egyàltalàn beiratkozzam e a fösuli utàn ilyenekre
Szerintem nagyon tévedsz a vidéki fizukkal kapcsolatban. Itt nálunk a környéken a nettó van az általad felvázolt bruttó körül.
Bruttó 250-nél még az adatrögzítők is többet kapnak általában, pedig ahhoz sok szaktudásra nincs szükség. Sőt, inkább semennyire, kb csak írni-olvasni kell tudni hozzá.
Nem én talàltam ki. Àllàshirdetésekben van es telefonban mondtàlk ahol nincs kint a hirdetésben vagy interjun.
Nem értem màr csak tényleg a gyk-n mindenki über jol keres amugy meg nem làtom hol fizetnek annyikat. Màrmint aki nem mérnök vagy programozo. Hanem pénzügyi szektor. De nem ügynökösdi.
Szerintem brahibol pàlyàzgatok budapestre is. Beirom lakhelynek.
Ha msr ugy is ràérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!