Hová tűntek az álláshirdetések?
#5 vagyok, köszönöm a lepontozást! :)
Webáruházam van, és kellett volna egy alkalmazott, mert van megrendelés és egyedül nem bírom. Hiába adtam fel a hirdetést, csak olyan válaszokat kaptam: "Ha itthonról végezhető, engem érdekel."
(Sok idióta nem értette, hogy a terméket be is kell csomagolni, meg átadni a futárnak... na meg feltöltéskor lemérni, ami nem megy ha nincs a kezedben).
"Szerintem csak kamuzik, nem is keres embert." - Az első titkárnőm magasra tette a mércét, minden tökéletesen ment, aztán összejött egy idiótával és most egy Mucsai kocsmában dolgozik... azóta úgy 22 jelentkező volt, és többség a próbanapon elvérzett...
Az utolsó egy főiskolát végzett lány volt (csakhogy az értelmesebb rétegből legyen), elmagyaráztam neki mindent, nekiállt, 10 perc után látom, nem halad (gondoltam még új a billentyűzet), majd fél óra után még keresgélte a betűket, ekkor rákérdeztem:
-Azt mondtad tudsz gépelni?
Erre ő: -Persze, de nekem iphone-m van.
Aznap is kár volt reggel felkelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!