Tifelétek milyen álláshirdetések vannak a neten?
Miskolc-Borsod megye: itt a Meki br 1000 ftot ad és 106000 ftot kereshetsz 20 munkanappal..
:(
Mindenhol 2-3 műszakban hajtják ki az emberek belét és se a családos anyákra nem gondolnak sem senkire.
Eddig ügyintézőként dolgoztam, lejár a gyed és vissza kéne menni dolgozni de hogy hova?
Általános irodai adminisztrátor voltam illetve még megvan az élelmiszer- vegyi áru eladóim és januárban szeretném elkezdeni a boltvezetőit is, de a lidl-be, aldiba nem hívnak vissza, a tescoba 3 műszak van ami ugye a gyerek 3 éves koráig nem lehetséges a többi alulfizetett, sok a túlóra és iszonyú korán kezdenek.
Nem tudom, milyen papírt szerezhetnék még meg, mert itt csak a kereskedelem játszik főként és a gyár.
Hát igen tapasztaltam...
Sokan kényszerülnek elvállalni a gyári munkákat br 157000 ftért, hogy megéljenek, de sajnos itt Miskolcon egy rendőr, vagy egy ápoló sem keres jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!