Budapesten szeretnék taxizni, saját autó vagy bérelt a jobb? Megéri?
Figyelt kérdés
Már elég régóta vonz a taxizás, de nem mertem belevágni, mert mindenhonnan mást hallok, van aki azt mondja a heti 200-250 megvan ha rendesen csinálod, más meg azt mondja, örüljek ha nem halok majd éhen belőle.De ha nem érné meg nyilván nem csinálnák ennyien.. A másik kérdésem meg az lenne, ha nincs pénzem saját autóra jobban megéri heti 50-60 ezerért bérelni, vagy megérné inkabb bevállalni egy hitelt új autóra, aminek a törlesztője még mindig kevesebb mintha kifizetek heti 50-60at bérlésre?2020. máj. 1. 09:26
11/14 anonim válasza:
újba nem - 3 évesbe állítólag igen, de sosem számoltam utána. Meg aki most elektromossal jár az az ingyen utcai töltés miatt számol vele - már pedig nemsokára meg fogják szüntetni az ingyenes utcai töltést. Az otthoni feltöltés meg lehet nem is elég egy műszakra és nem is olyan olcsó.
12/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! És te milyen autót javasolnál kezdésnek, amibe nem megy szét a hátad 10-12 óra alatt mondjuk, és nem kell attól tartani, hogy hetekig állni fog mert mindig lesz valami baja?
2020. máj. 2. 21:55
13/14 A kérdező kommentje:
És azért egy pár évet el lehetne vele dolgozni még
2020. máj. 2. 21:57
14/14 anonim válasza:
ki kell próbálni az autókat. Egy 120 kilós 2 méteres embernek más kényelmes, mint egy 160 centis 65 kilósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!