Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nincs végzettségem, de...

Ha nincs végzettségem, de felsőfokon beszélek angolul, akkor külföldön mi a leginkább jól fizető munka számomra?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 11:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
@7 Akkor jövőre egy szezon izlandi vendéglátós kulimunka, két hónap alatt 1 millió felett félre tudsz tenni simán, oda elég az angol, aztán abból Budapest. Ennél kisebb időbefektetéssel nulláról szerintem nehéz. De amúgy most van relatíve sok full távmunkás pozíció is, nézz körül, hátha van valami angollal. Ügyfélszolgálat vagy valami számlamajom dolog. Nem nagy élmény általában, de mondjuk ha egy ír cégtől kapod a fizut és Magyarországon költöd el az elég oké.
2020. ápr. 30. 17:10
 12/22 fopap válasza:
41%
Hát ha lány vagy, és jól nézel ki, akkor Dubai bejöhet. :)
2020. máj. 1. 07:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
tanulj meg programozni. Felsőfokú angol ugyan nem kell hozzá, de azért egy szolid szint nagy előny.
2020. máj. 2. 21:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Tolmacs.
2020. máj. 3. 12:11
 15/22 anonim válasza:
100%

A helyzet az hogy ha ki is mész valahova, ne válogass munka terén, a vírus mindent tönkre tett. ::(( sajnos minden országban. ::((

Én itt vagyok kint , leállás alatt is keresek :) sok rendezvény elmarad, június második felében ébred föl a biznisz ipar, hotel, éttermek....

Gondold at.

2020. máj. 4. 15:34
 16/22 anonim ***** válasza:

Menj el itthon fuvarszervezőnek, tanuld ki közben a szakmát.

Persze ha németül is beszélnél, az még jobb lenne.

De nehogy már, aki felsőfokon beszél angolul egy angoltanári végzettséggel az ne találja fel magát... Vicci vagy.

2020. máj. 6. 15:48
 17/22 DnPlymn válasza:
100%

Ha arra sincs pénzed, hogy Budapestre felköltözz, akkor a nyugat nem kimondottan játszik.

Hol laksz?

2020. máj. 7. 08:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Egy somogy megyei fauluban laktam, de a szüleim házát elvitte a bank tartozás miatt. Most ők egy idősek otthonában élnek, én meg Kaposváron egy bérelt szobában.
2020. máj. 7. 10:12
 19/22 anonim ***** válasza:
19%
Prosti vagy hímringyó (nemtől függően)
2020. máj. 8. 20:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon le vagy égve, keress bentlakásos melót. Öregek mellé sokszor keresnek segítőt.

Németország, Franciaország, Hollandia tele van bentlakásos konyhai munkákkal. Nem egy álom, a fizetés minimum, de koszt és kvartély ingyen van, egyetlen költséged a kiutazás. Nyelvtudás se lényeges, magyarok szokták keresni az embereket magyar oldalakon, ők fognak betanítani a munkára és beszélik a helyi nyelvet is. Én is csináltam egy évet, rokonoktól kalapoztam össze az útiköltségre valót, annyira nullán voltam.

Ha UK a cél, legalább ezer font kell lakbérre és többire 1-2 hetes fizetési periódussal, havi fizetésnél és/vagy Londonban még több is, mert pillanatok alatt el tud fogyni. Az, hogy milyen munka, lényegtelen. Kezdj el valamit, helyben már jobban fogod látni a lehetőségeket.

2020. máj. 9. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!