Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozhatok a Nasanal asztrofi...

Dolgozhatok a Nasanal asztrofizikusként?

Figyelt kérdés
Kitűnő tanuló vagyok, és eddig mindigis az voltam. 9. osztályba járok, egy jómódú gimnáziumba, előkészítő osztályba. Határozott vagyok. Minden álmom ott dolgozni. Lehetséges? (Ha számit a családom nem gazdag, inkább közepesnek mondanám a helyzetünket pénz terén.)

2020. ápr. 30. 11:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik egyetemi tanárom dolgozott nekik, valamilyen megbízásos munkán. Kevesen olyan kitartóak az álmukkal hogy mindent feláldozzanak érte és csak arról szóljon az életük, ez egy olyan cél amihez ez kell. Úgy viszont sikerülhet - most is dolgoznak ott emberek, nekik is valahogy sikerült🙂
2020. ápr. 30. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd a π-csába a NASA-t, menj inkább a SpaceX-hez.😁
2020. máj. 1. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!