Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szellemi dolgozónak lógást...

Szellemi dolgozónak lógást jobban elnézik mint fizikainak?

Figyelt kérdés
Az egyik Bosch gyárban dolgozó mérnök mondta hogy vannak napok amikor egész nap mobilneten lógnak és youtubeoznak.

2020. ápr. 23. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét helytől függ. Én "szellemi dolgozó" vagyok, nemrég az iroda melletti épületben valami felújítás volt. Na hát a munkások egész nap szintén heverésztek, telefonoztak, pletykáltak. Maximum 2 dolgozott mindig a kb. 20 fős társaságból. :D

Sógornőm irodista, szerintem kifejezetten szadista módon hajtják őket agyon melóban, nincs lazsálás.

Szerintem mindkét munkatípusnál előfordulhat mindkét véglet, illetve a két véglet között bármi. Az adott munkahelytől, az adott felettestől függ inkább.

2020. ápr. 24. 15:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Én most pont "lógok ", olyan 5 percet. De csak mert itthonról dolgozom. Bent ezt nem lehetne, játszani, Facebookozni pláne nem, meghalni sincs időnk, plusz le is van tiltva a benti gépen.

Itthon nem kell telefonhívásokat fogadnom. Irodai munka, s nálunk nem az van, hogy "el van végezve a munka ", mert jön folyamatosan, és kiszámíthatatlanul.

Szóval, ahogy írták, munkakörtől függ.

2020. máj. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!