Szellemi dolgozónak lógást jobban elnézik mint fizikainak?
Konkrét helytől függ. Én "szellemi dolgozó" vagyok, nemrég az iroda melletti épületben valami felújítás volt. Na hát a munkások egész nap szintén heverésztek, telefonoztak, pletykáltak. Maximum 2 dolgozott mindig a kb. 20 fős társaságból. :D
Sógornőm irodista, szerintem kifejezetten szadista módon hajtják őket agyon melóban, nincs lazsálás.
Szerintem mindkét munkatípusnál előfordulhat mindkét véglet, illetve a két véglet között bármi. Az adott munkahelytől, az adott felettestől függ inkább.
Én most pont "lógok ", olyan 5 percet. De csak mert itthonról dolgozom. Bent ezt nem lehetne, játszani, Facebookozni pláne nem, meghalni sincs időnk, plusz le is van tiltva a benti gépen.
Itthon nem kell telefonhívásokat fogadnom. Irodai munka, s nálunk nem az van, hogy "el van végezve a munka ", mert jön folyamatosan, és kiszámíthatatlanul.
Szóval, ahogy írták, munkakörtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!