Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak érettségivel teljesen...

Csak érettségivel teljesen meg van lőve az ember?

Figyelt kérdés

10.es vagyok, kis korom óta az infóval tervezek tovább menni, mert az milyen jó, de ha magamtól kellene foglalkozni vele akkor pillanatok alatt elmegy a kedvem.

Matekkal se vagyok jó barátságban, az egyetemhez pedig fontos lenne. Szerintem elengedem ezt az egészet.

Jelenleg gimnáziumba járok és nem igazán tudom a lehetőségeim. Egyetemmel nem lenne bajom, de a szakok nem igazán jönnek be a felvi alapján. Ami érdekes lenne azt a matek miatt kizárom

Fizikai munkát se vetek meg

Tudtok valamit tanácsolni?

F

2020. ápr. 20. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Annyit hozzátennék, hogy papírokat venni is lehet.

Na cső.

2020. ápr. 21. 09:19
 12/14 anonim válasza:
Jézus gyere le :") sok a sötét ember, de az előttem lévő mindent vitt.
2020. ápr. 21. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért is? Nagyon sokan csinálják.
2020. ápr. 21. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:

#10-es, elárulom, bár nem titok :)

Azért az tudható, hogy több sikeres embert is kicsaptak az egyetemről annak idején és ők többre vitték, mint nagyon sokan egyetemi diplomákkal. (#9)

2020. ápr. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!