Hol vállaltok/vállaltatok idén diákmunkát?
Szia! 18 éves lány vagyok, idén én sem találtam. Kisvárosban lakom, jó fürdővel. Általában a diákok nálunk ott szoktak dolgozni, de oda csak protekcióval lehet bejutni.
Én mezőgazdasági munkát szoktam végezni, gyümölcsöt, zöldséget szedek. Idén viszont ez sem volt, a sok esőzés miatt nem lett elég mennyiségű termény.
Eddig még nekem sem sikerült találni, pedig már sok diákszövetkezetnél megfordultam. De nagyon reménykedem benne hogy még akár egy pár hetet de tudok majd dolgozni.
Amúgy én Debrecenben lakok. Én szívesen vállalnék pl gyári munkát, csomagolás, címkézés.
Sok sikert nektek is! Ne adjátok fel!
Jaja, én is folyton a frissítéseket lesem. :D
Am nekem lett volna munka még májusban, csak azt mondták az a jó ha 1 héten 3-4x megyek. :S Én meg 1-2x mentem volna, mivel az érettségire készültem. Ezért nem vállaltam el, mert hát az érettségi csak fontosabb.
De azóta ... szinte semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!