Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most akkor milyen is a Tesco?

Most akkor milyen is a Tesco?

Figyelt kérdés

Ahány helyen olvasok utána, annyi választ találok. Sokan rossz véleménnyel vannak róla, de számos olyan esetet is látni, akik évek óta dolgoznak ott és nincs vele bajuk.

Aki tényleg ott dolgozik, mit tud róla mondani? Tényleg olyan rossz, ahogy azt olyan sokan állítják?

2010. júl. 27. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen munkakörben. Nekem egy ismerősöm dolgozott pénztárosként, és ott az volt a baj, hogy még pisilni sem mehetett el csak (asszem) 4 óránként (de ebben nem vagyok biztos).
2010. júl. 27. 14:33
 2/4 anonim válasza:

Én szeretek ott dolgozni, de én is mint mindenki más besokalok néha, és akkor elhatározom, hogy otthagyom, de még mindig ott vagyok. :)

Egyébként ha kasszás vagy és pisilned kell, akkor szólsz és kimehetsz pisilni... :)

2010. júl. 27. 15:00
 3/4 A kérdező kommentje:
És oda lehet mondjuk csak árufeltöltőnek vagy árellenőrnek jelentkezni (nem diákként)? Vagy ott inkább "mindenesek" vannak?
2010. júl. 27. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább jól fogalmaztad mindenesek vannak.

Az árufeltöltés időre megy, nem könnyű. Barátnőm csinálta 2 évig és amikor a szülei bementek vásárolni amikor melózott, inkább elkerülte őket, nehogy sajnálják. Fogyott is akkor 10 kilót.

2010. júl. 29. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!