Mi a véleményetek arról ha valaki nem éli az úgynevezett normális szociális életet, mert arra koncentrál, hogy jobbá tegye az életét?
Szüleimmel élek, szeretek itthon lenni, de a városunkat és a környéket nem igazán. Ha lesz majd rá lehetőségem, költözni szeretnék, és munkát váltani. Akinek van ilyen téren tapasztalata, az gondolom tudja hogy nem egyszerű.
25 éves vagyok, azt mondják hogy használjam ki amíg fiatal vagyok. Volt hogy mentünk erre-arra haverokkal (régi ismerősök, nem vagyunk olyan nagy barátok, csak voltunk párszor bulizni, stb...), de egyre kevésbé éreztem jól magam, úgy éreztem csak pazarlom az időm, meg hogy nem vagyok ide való.
Mostanában dolgozom, gyűjtöm a pénzt, de nem nagyon járok el sehova, és amúgy jól érzem magam, mert alapból introvertált vagyok, és van hobbim.
A lényeg hogy költözni akarok, munkahelyet váltani, úgy értem más területen szeretnék dolgozni, olyasmit ami érdekel, és nem kizárólag a pénzért csinálom, mint a mostanit, ezért képzem magam rendszeresen. Ez idővel össze is fog jönni, dolgozom rajta.
Van aki szerint jobban tenném ha eljárnék szórakozni, egyszer élek, stb....
Ezt fogom csinálni továbbra is, csak a véleményetek érdekel, meg hogy van-e olyan közületek aki hasonló cipőben jár(t)?
Meglehet, bár a stílusból nem erre következtettem.
De tényleg sok olyan van, aki azt hiszi, hogy megélt már pár dolgot, és akkor mindent tud.
Meg sok olyan van, aki úgy gondolja, hogy csak a normális, amit ő csinál, és ezért mindenkinek azt kéne követnie. Na az ilyet nem bírom.
Szerencsére értelmesen gondolkodsz, most meg épp senkinek nincs semmiféle ismerkedési lehetősége, szóval most nagyon lehet spórolni.
Szerintem ha 1-2 éven belül el tudsz költözni, akkor minden megváltozik, és még azt sem mondhatjuk, hogy lekéstél valamiről. De azért sokkal tovább ne várj! :)
"Meg sok olyan van, aki úgy gondolja, hogy csak a normális, amit ő csinál, és ezért mindenkinek azt kéne követnie. Na az ilyet nem bírom."
Ott a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!