Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire normális dolgod az...

Mennyire normális dolgod az hogy már több mint fél éve nem tudok munkát találni?

Figyelt kérdés

Most a virustól tekintsünk el.

Tavaly év vége óta nem találok munkát. Pár éve fejeztem be az iskolát és azóta már több helyen is dolgoztam és rengeteg munkahelyet néztem meg. De ahol dolgoztam ott is csak azért bírtam ki pár hónapig mert tudtam hogy nehezen fogok tudni más helyet találni. Pedig legszivesebben ott hagytam volna az egészet. Volt olyan hely ahol nem akartak bejelenteni, túlórát nem fizettek, és egyáltalán nem kerestem jól. Volt olyan hely ahol több egymást követő nap 12-13 órát dolgoztam, és jóval többet kellett csinálnom mint ami felvételekor meg lett beszélve. Próbáltam tűrni de egy idő után annyira elegem lett ezekből a dolgokból, hogy alig vártam hogy vége legyen.

A családtagjaim sokat piszkanak hogy nekem semmi nem jó. Pedig alkalmazkodó vagyok és sokáig tűrök, de ez már nekem is sok.

Pedig csak annyi az elvárásom, hogy legyek bejelentve, ha túlórázni kell fizessék ki, és ha napi 8 óra munkára vettek fel akkor ne 10-14 órát kelljen dolgozni minden nap. Szerintem ez nem nagy kérés. De még is sok munkahelyen az, és az ember valami gépnek nézik akiknek nem kell pihenniük.

Nagyon szeretnék dolgozni, de ilyen körülmények között...

2020. ápr. 15. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen területen dolgoztál? Milyen jellegű munkákat keresel?
2020. ápr. 15. 09:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Sofőri munkát keresek. Tudom hogy itt nem lehet percre pontosan tudni hogy mikor végez az ember, de azért ne kelljen már rendesen 5-6 órát túlórázni.
2020. ápr. 15. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
És nem próbálnál meg mást? Ha ez ennyire nem jött be, több helyen sem, akkor lehet, hogy nem neked való és nem kéne erőltetni.
2020. ápr. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!