Mit gondoltok? Meddig fogunk home office-ban dolgozni? Mikor mehetünk vissza az irodába dolgozni?
Szerinted 2023 okt 15-én hány fok lesz Madridban?
Komolyra fordítva a szót:
Ismeretlen vírus, ismeretlen hatással - ember nincs a talpán, aki ezt megmondja...
Különböző országok különböző taktikával próbálkoznak, majd kiderül, melyik lesz a "jó" megoldás, melyik válik be?
Pl. Spanyolország 1 HÓNAP KIJÁRÁSI TILALOM (nem korlátozás) UTÁN még mindig nem engedi vissza a dolgozókat - csak alap szolgáltatások működnek.
Olaszok másfél hónap után sem lazítanak, oldanak.
Mivel a megbetegedések száma nem csökken, hanem nálunk még felszálló ágban van, ezért nem mondanám, hogy 1 hónapon belül bejárhatnak az emberek dolgozni.
A jelenlegi helyzetnek szerintem 3-4 hónap múlva lesz vége. Eleve simán lehet, hogy mi is oda jutunk, mint a spanyolok, olaszok, New York állam stb.
Viszont csatlakozom 70%-os válaszolóhoz, az irodába én se szívesen mennék vissza.
Huszonötször hatékonyabb vagyok itthon, csendben, nyugalomban és még úgy is, hogy esti egyetemre járok nehéz szakra, még így is brutál nagy időmegtakarítás, hogy nincs a napi 2 (sulis napokon 3) utazás és reggel nem kell teljes menetdíszbe kicsípnem magam.
Számomra egyetlen egy hátránya van a home office-nak: 2 nagy monitor helyett 1 kicsi laptopkijelzőn kell dolgozni. De ha ne adj' Isten lesz pénzem, úgyis veszek és akkor ez se lesz hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!