Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok? Meddig fogunk...

Mit gondoltok? Meddig fogunk home office-ban dolgozni? Mikor mehetünk vissza az irodába dolgozni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Zseniális kérdés, és még kb. három órája nem is olvastam ilyet...
2020. ápr. 12. 17:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Belinkeled azt a kérdést?
2020. ápr. 12. 17:09
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Június-július
2020. ápr. 12. 17:10
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Szerinted 2023 okt 15-én hány fok lesz Madridban?

Komolyra fordítva a szót:

Ismeretlen vírus, ismeretlen hatással - ember nincs a talpán, aki ezt megmondja...

Különböző országok különböző taktikával próbálkoznak, majd kiderül, melyik lesz a "jó" megoldás, melyik válik be?

Pl. Spanyolország 1 HÓNAP KIJÁRÁSI TILALOM (nem korlátozás) UTÁN még mindig nem engedi vissza a dolgozókat - csak alap szolgáltatások működnek.

Olaszok másfél hónap után sem lazítanak, oldanak.

Mivel a megbetegedések száma nem csökken, hanem nálunk még felszálló ágban van, ezért nem mondanám, hogy 1 hónapon belül bejárhatnak az emberek dolgozni.

2020. ápr. 12. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
Én jól megvagyok otthon, nem akarok visszamenni az irodába és minden nap ingázni oda-meg vissza teljesen feleslegesen.
2020. ápr. 12. 17:43
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

A jelenlegi helyzetnek szerintem 3-4 hónap múlva lesz vége. Eleve simán lehet, hogy mi is oda jutunk, mint a spanyolok, olaszok, New York állam stb.

Viszont csatlakozom 70%-os válaszolóhoz, az irodába én se szívesen mennék vissza.

Huszonötször hatékonyabb vagyok itthon, csendben, nyugalomban és még úgy is, hogy esti egyetemre járok nehéz szakra, még így is brutál nagy időmegtakarítás, hogy nincs a napi 2 (sulis napokon 3) utazás és reggel nem kell teljes menetdíszbe kicsípnem magam.

Számomra egyetlen egy hátránya van a home office-nak: 2 nagy monitor helyett 1 kicsi laptopkijelzőn kell dolgozni. De ha ne adj' Isten lesz pénzem, úgyis veszek és akkor ez se lesz hátrány.

2020. ápr. 12. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
En peldaul holnap mar megyek. (Igen, husvethetfon.)
2020. ápr. 12. 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Én kedden megyek. Ezerszer kényelmesebb és egyszerűbb, mint home office-ban. De én egyébként is egyedül vagyok a saját irodámban.
2020. ápr. 12. 18:29
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem még 2-3 hónap lesz ilyen...
2020. ápr. 12. 18:44
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Várom már a napot, hogy mikor mehetek vissza az irodába. Nekem nem jó itthon melózni, mert nem kell reggel felöltöznöm, csökken a szocializációm, stb. Annyi előnye van, hogy nem kell 1,5 órával korábban kelnem.
2020. ápr. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!