Szerintetek megéri 220. 000 forintért biztonsági őrként (Budapesten) dolgozni? Lenézett szakma, de ha valaki értelmes, és tovább is akar lépni, az elfogadható? Nettóról beszélünk.
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert megkaptam a napokban valakitől (egy chatoldalon beszélgettem egy lánnyal) hogy milyen gáz hogy ennyire vittem.
Most a jelenlegi helyzetben nagyon is jó munka, az kétségtelen, de most nézzük úgy ezt az állást, mintha nem lenne covid járvány meg "krízis" helyzet
Ha az a biztonsági őr egy korházban dolgozik az nem a legjobb.
De ha egy menő bárban akkor más a helyzet
Húúh féltem, hogy lehordotok engem, de meglepődtem. Köszönöm a segítséget, jólesett olvasni őket :)
Többre vagyok hivatott, mert többet is akarok elérni, csak ahhoz pénz kell. Tanfolyamokat akarok végezni, el akarok költözni, stb.
Nem tudom mit ért el, de gondolom vagy olyan családba született ahol elvárás 5 évesen a diploma, vagy csak ferde a világképe.
Ne gondolkozz mert megárt. Nagyon nem találtad el.
Ha többre vagy hivatott, akkor átmenetileg jó, de rövid úton tovább kell lépni
Persze, lépni akartam. Csak most ugye a járvány mindent felrúgott amit terveztem. Amúgy is munkanélküliség lesz nagy durván (szerintem), így itt fogok maradni ki tudja meddig. De amint lehet takarodok. Nem rossz hely, de itt nem lehet "karriert" építeni vagy feljebb lépni.
Tényleg meglepő hogy ilyen barátságosak vagytok :D Más vagyonőrös kérdéseknél csak szidták a szakmát vagy a kérdezőt, és nem, nem Obira gondolok :D
Asszem így nevezte el a gyk közösség xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!