Egy ilyen, ppt-ből átkonvertált CV gagyi szerintetek?
https://www.youtube.com/watch?v=T3xyV9B5bUM
PPT-ben szerkesztem meg, utána konvertálom PDF-be vagy Word-be.
Nem pontosan ilyen színárnyalatokkal és fotó nélkül.
Fú ez a műfaj erősen felejtős. HR-esek szerintem nem szeretik. Az a munkahely, ahol ez a HR-nél tetszést vált ki, oda meg én nem mennék. :D Arról nem is szólva, ha valaki ezt ki is szeretné nyomtatni.
PowerPoint nem erre való, már az ötlet abszurd, h valaki abban akar CV-t összeszenvedni. Word, v ha ért v értenie kell hozzá a jelentkezőnek, akkor Indesign, de a végeredmény minden esetben pdf legyen.
Ajánlom amúgy Erdőssy Gellért csatornáját, pont van is videója ezekről a "kreatív" sablonokról:
Szerintem abszolút felesleges ennyi energiát fektetni bele.
Nem grafikák kellenek a nyelvtudásról pl.
Nekem is saját ppt sablonom van és ezt mentem ki pdf-be, de a videóban lévőnél sokkal letisztulabb azért.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon szép netes sablonok is vannak, de a HR-esek szerintem egy nap 50 ilyet látnak, a könyökükön jöhet ki. Egy gagyin összerakott Word CV meg elég okádékul nézhet ki. Persze mindez nem számít akkor, ha te esztergályosnak vagy mentőtisztnek jelentkezel, de ha számítógéppel foglalkozol, akkor ezt jó ötlet lehet valamilyen szinten visszatürköznöd a CV-ddel.
Értem ez alatt, hogy ha odaírod hogy "magas szintű Office ismeretek", akkor ne 2 perc alatt összedobált, gagyin formázott, ötlettelen Word doksival akard letudni az önéletrajzodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!