Mennyit keres egy aerospace engineer?
Egyáltalán hol tud állást találni? Kizárólag a NASA, SpaceX ami alkalmazhatja?
Mi van ha nem az MIT-n végzett valaki ilyen szakon, és nem is a világ top 10 egyeteméből az egyiken, hanem a top 30-50 egyetem egyikéből valamelyiken (pl. Imperial College London, vagy TU Delft)?
Annyit biztosan keres, hogy kényelmesen megéljen.
Azt azért vedd figyelembe, hogy ez is egy olyan szakma, amit az emberek alapvetően nem a pénz miatt választanak (habár nem fizet rosszul). Ha a pénz motivál, akkor nehezen fogsz bekerülni olyan helyre, ahol aztán sokat keresel, bármilyen paradoxnak is hangzik.
Az egyetemet tekintve pedig értelemszerűen minél rosszabb helyről mész, annál több dolgot (projektmunka, tudományos kutatás, publikáció) kell felmutatnod a diplomád mellé, hogy miért téged válasszon az adott cég.
Köszönöm a választ...
Igazából nem azért tettem fel a kérdést mert én ezt a pályát szeretném választani... Persze érdekelne, mint nagyon sokakat, de elve az említett egyetemekre is borzasztó nehéz kijutni, a top 30-50 közötti hely is nagyon előkelő, ha világviszonylatban nézzük.
Inkább csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést, érdekel hogy ennyi tanulás után meg kapják e ezek az emberek azt a fokú anyagi megbecsülést ami szerintem (egy laikus szerint) megilletné Őket...
#3. Miért kell kötekedni? Ez az oldal arra van, hogy akár komplexebb kérdéseket tegyünk fel... Ha neked elég a google, akkor minek vagy itt?
És mit mérnök urazól? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!